Da bi tata izgledao sjajan dan oca sa Hummer Apparelom | BA.DSK-Support.COM
Moda

Da bi tata izgledao sjajan dan oca sa Hummer Apparelom

Da bi tata izgledao sjajan dan oca sa Hummer Apparelom

Hummer Apparel je savršen za one tate koji vole na otvorenom, ali i napreduju na nalet urbane načina života.

Hummer Odjeća je odjeća brend inspiriran Bold stil i robustan trajnost Hummer vozila

Za Dan očeva, da mu dar koji će izgledati odlično i prošlog doba, da ga premium Hummer Apparel. Stavke u radnji u junu ove godine uključuju dugih rukava Golf i ragbi košulje, dugih rukava pamučne majice, zimske jakne, farmerke i mnogo više.

Mi idemo u detalje ispod kojih stil tvoj otac možda željeli, i kako on može nositi:

Dugih rukava golf košulje
dugih rukava golf košulje preferiraju ljubitelje sporta koji vole kombinaciju sportskog prugama i casual stil. Ako on obično nosi golf košulje ljeti, a zatim i dugih rukava opcija je veliki dar ideja za zimu. Duge majice dugih rukava golf može biti uparen sa farmerke ili pamučne hlače i tereti.

load...

Dugi rukava ragbi dres u paru sa jeans je sjajan izgled za odlazak gledati ragbi na subotu popodne. Hummer je dugih rukava ragbi košulja u maloprodaji od EUR 27, 95.

Karirane košulje

Karirane košulje više nisu domena kauboji, oni su vrlo moderan ove sezone i hrabra izjava za mlađe oca. Ako je vaš otac je mlad u srcu i više avanturistički u svojoj haljini smislu, onda je kariranu košulju je idealan.

Su dugim rukavima odlično za zimu, a ova stavka je najbolje u paru sa teksas farmerke. Hummer karirane košulje malo od EUR 27, 95.

Jakne

Ako tvoj tata voli klasičan, elegantan sako, daj mu soft shell jakna. Jakne soft shell su jednostavnije u stajling, i više su prozračna, fleksibilna i udobna u odnosu na tradicionalne zimske jakne.

load...

Ovo je veliki dar za oca koji uživa aktivnosti na otvorenom kao što su kampiranje. Hummer je soft shell jakna maloprodaji od EUR 50, 00.
Ako tvoj tata voli više 'vani' izgledati, a ne na otvorenom funkcionalnost, daj mu robustan platno jaknu. Ovo je više način života izgled, koji se može nositi na braais ili na otvorenom sportskih događaja.

Sherpa unutarnje okovratnik dodaje više topline oko vrata, obično u kojoj se gubi mnogo topline tijela. Hummer je platno jaknu u maloprodaji od EUR 60, 95.

Teksas

Teksas je glavna za tatin vikend garderobu. Postoje razne napade oko, od mršave do opušteno, i najlakši izbor za Tata bi bio da ide za opušteno, kao fit je najlakši i većina klasičnih.

Za casual tata, da ga opušteno, pere traperice koje mogu mjeriti ono što već ima u svom ormar. Potražite detalje bodom i cool pere za moderniji oca.

Ako vaš otac preferira pametniji ormar, da ga tamnije farmerke sa vrlo blago pranje, koji će se uklopiti u lako sa svojim pametniji garderobu. Hummer farmerke prodavati od EUR 40, 95.

Hummer Apparel je dostupan od Stuttafords (Sandton, Eastgate, Canal Walk, Menlyn, Windhoek i Gabarone) i odabranih nezavisnih trgovaca u cijeloj zemlji.

Da biste pronašli najbliže Hummer trgovac, nazovite 031 313 1455 begin_of_the_skype_highlighting 031 313 1455 end_of_the_skype_highlighting ili ih pronaći na Facebook-u: http://www.facebook.com/hummer.southafrica