6 vrsta torbi koje svaka žena mora posedovati | BA.DSK-Support.COM
Moda

6 vrsta torbi koje svaka žena mora posedovati

6 vrsta torbi koje svaka žena mora posedovati

Torbe i cipele su kao konj i kočija; da se jedno bez drugog je nezamislivo. U stvari, oni mogu napraviti ili break outfit, tako je od suštinskog značaja da su u ormar jedne dame.
Dok većina ljudi zna imena različitih vrsta cipela - stvari poput slingbacks, pumpe, štikle - ne svi znaju imena svih različitih vrsta torbu. Ako vam vaša kolegica da ste upravo kupili sebi prekrasna baguette za datum u petak, možda i samo vam dati prazan pogled.
Sakupila sam šest od najpopularnijih torbu stilova. Svaki od njih odgovara drugačiji tip outfit, tako da ako vaš ormar nedostaje nekoliko njih, to vam može pomoći kada sledeći put pogodio trgovine.

Različiti torba stilovi

Tote

Seafolly Shine On tote EUR 35, 36Boutiques.com
otvorenim krovom torbu koja često ima mekane trake ili ručke, ovaj je savršen za kupovinu i plažu torba. Oni također podstiču zeleni život kao što eliminira potrebu za plastične kese prilikom kupovine sitnice. Za jedan dan na plaži, oni mogu lako nositi časopis, a sarong, japanke, flaširana voda, energetske pločice, krema za sunčanje, a ponekad čak i mali ručnik.

Kvačilo


Babatunde kvačilo EUR 25, Zando.co.za
A kvačilo je mali ručni torbu koja se ušuškana ispod ruke ili nosi ručno. No mala crna haljina ikada može izgledati uglađen, elegantan, uglađen i potpun bez kvačila. No A-liste osoba ikada padne na crvenom tepihu bez najdivnijih tražio nakon torbe kvačilo da Accessorise svoje haute couture haljine. Dok je dan vremena glam poziva za kvačilo sa minimalnim ukrasima, odlučite se za bejeweled jedan za blistav noćni izgled.

load...

Đačka upleteni tab đačka EUR 6, 99, g Cijena
Također znamo kao "poštar torbu ', a torba je odlična torba da se zajedno u ured. Ako ste pronašli jedan od kože ili lakirane kože, može izgledati vrlo profesionalno i pametna.

The baguette

Kate baguette torba EUR 29, Indiemode.co.za
Ovaj srednje veličine torba liči na veknu istoimeni kruh. Ima kratak tanke trake, tako da se može nositi preko ramena i sjedi samo ispod pazuha. Prilično baguette torba dodaje napalilo na flirty ženskog vrha i opremljen klasičnim farmerke ansambla. Ovo je bez napora seksi datum izgled.

Kelly stilu torba

Samo glumiti Kelly stilu torbu u Sundance Red EUR 27, Bagmee.co.za
Ova torba je klasični strukturirani stil koji je originalno kreirao Hermes za filmska zvijezda princezu Grace Kelly. Ona odiše sofisticiranost i bezvremenski stil u svojim prekrasnim uredan dizajn i izgleda fantastično uz odijelo. Kao i torbu, to je velika torba za kancelariju.
Iako postoje mnoštvo hangbag stilova koje možete izabrati, što ove konkretne stilova u svoj ormar će vam pomoći nositi vas od plaže izlete u upravnim odborima, bez nedostaje ritam.

load...