5 super slijepih stilova | BA.DSK-Support.COM
Moda

5 super slijepih stilova

5 super slijepih stilova

Proleće je idealno vrijeme da se ponovo izmisle svoj izgled i okrene potpuno novi list stil-mudar. Da biste bili sigurni da dobijete izgled pravo (i izgleda kao nevjerojatan kao što zaslužuješ da), našli smo ove top 5 stil savete koji će vam pomoći.

Super stil snippet 1: Veličina stvari

Kada je u pitanju tražim vam najbolje, zlatno pravilo je: Nositi prave veličine! Mi ne bi palo na cipelama u pogrešne veličine, ali kada je u pitanju odjeća mnoge žene slomiti ovu zapovijed.

Super stil isječka 2: Podrška vaše imovine

Najmanje 80% žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka! Ovo šokantno statistika je dovoljan razlog da odlaze do najbližeg Woolworths ili Edgars da se mjeriti da se osigura grudnjak pravilno uklapa. Pravo grudnjak će podići vaše poprsje malo i naglasiti svoj struk - čineći odjeću izgledati još bolje na tebi.

load...

Kada je u pitanju ono što nosiš također je potrebno da zapamtite to izbjeglo neugodno mode ne-ne: vidljivo pantylines. Odlučite se za bešavne donje rublje, tange ili čak podržavaju tajice se to izbjeglo.

Super stil isječka 3: Go for figura-laskava svestran odjevnih predmeta

Najbolji način kako bi se povećala svoj ormar (na minimalni budžet) je da se za predmete koji mogu dobro raditi u raznim kombinacijama s drugim odjeću svojim imaju. Prvi korak da dobijem ovo pravo saznati šta odjeću najbolje odgovaraju vašem tipu tijela i bojanje i inkorporirati ove u skladu s tim.

Razmetanje na stavke koje su stil klasika kao pametan jaknu, svestrani torbu i klasični pantalone. Izbjegavajte forking od ekstremne količine novca na više od istog stila, recimo 5 crno v-izrez Tshirts, kao što nikada nećete trebati toliko. Radije miješati i odgovaraju ono što morate stvoriti različite poglede.

load...

Super stil isječka 4: Make Bold pribor izbora

Cipele, torbe, nakit i šalovi mogu ažurirati svoj izgled u nekoliko minuta. Trik je u tome da se uspostavi ravnoteža između klasičnih komada i više avanturistički stavke. Realnost je da ne možete nositi svu dodatnu opremu odjednom, pa imati to na umu prilikom dodavanja u svoju garderobu.

Svaka žena definitivno mora:

  • Jedan klasik strukturirani torba
  • Par gole ili crne štikle
  • Par prilično pumpi
  • Uljepšane kvačilo
  • Par blingy, luster naušnice
  • Par jednostavnih vijaka
  • A patterned šal
  • Jedna izjava šal

Super stil isječka 5: Nemojte biti rob mode

Koliko god mi svi žele da izgledaju nevjerojatan i da bude u stilu, to jednostavno nije moguće da izgledaju odlično u svakom trend ili hir koji dolazi zajedno. Odabrati da prate stilove i hirovi koje su prilagođene uzrastu i figura-laskava, jer će to osigurati uvek izgledaju odlično. Najviše od svega razvije i brusiti svoj osjećaj za stil koji radi za vas, i uključiti nekoliko ažuriran pribor za bezvremenski izgled.