10 osnovnih stvari koje svaka žena treba da poseduje | BA.DSK-Support.COM
Moda

10 osnovnih stvari koje svaka žena treba da poseduje

10 osnovnih stvari koje svaka žena treba da poseduje

Suzili smo niz top 10 komada vam treba u ormaru kako bi bili sigurni da uvek izgledate najbolje. Pogledajte kako su mnogi od ovih modnih Essentials svaka žena treba da imate već imate.

A oštre bijele košulje

Na slici lijevo, Studio.w 15 EUR, Woolworths, bezvremeni, klasični bijelu košulju vas može odvesti bilo gdje. Samo se pobrini da je prilagođen NIP-u u struku, da pokaže svoj lik. Izgleda sjajno sa farmerke, pantalone, pod sako, sa maramom bačen preko njega... Mogućnosti su beskrajne.

A crna olovka suknje

Iznad: suknjici EUR 6, 99, g Cijena.
Ovu suknju brojka-laska može biti uparen sa bezbroj stvari u ormaru da se stvori odmah polirani izgled.

load...

Par sladak stanova

Iznad: koža balet stan EUR 7, 95, Woolworths.
Crna je očigledan izbor, ali crveni stanovi pružaju pop boje i rada za svako godišnje doba. Volim da ih uparili sa prugastoj majici i kaputu.

A fabulous štampani šal

Iznad: progutati šal print EUR 5, 95, Woolworths.
Čak i ako nosiš osnovni majicu i traperice, štampani maramu može transformirati vaš izgled. To je dovoljno pametan da nose u kancelariju, i dovoljno šik nositi na fashion week.

A skrojen sako

Iznad: Ponti blejzer s kožom EUR 34, Foschini.
Klasična, ženstvena, prilagođen blejzer izgleda sjajno na svim tipovima tijela. Upariti sa bilo čim: jeans, mali haljine, hlače, suknje. Pobrinite se da onaj koji vam dobro pristaje i naglašava struka.

load...

A par crnih hlača

Iznad: tregging EUR 17, Foschini.
Kao i olovka suknje, par dobro ugradnje crnim pantalonama odmah stvara polirani izgled. Tamna boja također čini da izgledaju tanji. Ići za par koji su dobro prilagođene za klasičan izgled.

Haljinu za svaku prigodu

Iznad: prekriven folijom oblače EUR 29, Diligo.co.za.
Obično malu crnu haljinu, haljina za svaku prigodu može biti spreman gore ili dolje. Wrap ili smjena haljine u luxe tkanine su i velike mogućnosti.

Nekoliko šarene tenk vrhovima

Iznad: drapey džep rezervoar EUR 5, 99, g Cijena.
Trebalo bi imati najmanje dva tenk vrhovima, u bojama koje upotpuniti vaš ton kože. Miješati i odgovaraju ih sa svojim sako odjeću koja će izgledati potpuno drugačije, ili staviti jedan na pod i to dugme-up košulju, za casual, ležeran vrste izgled.

Par gol petama

Iznad: 'Mercedes' gole pete 25 EUR, Zoom.
Neutralne boje cipele ići s bilo koje odijelo i da su uvijek u trendu. Kada se nose sa haljinu ili suknju, oni čine vaše noge izgledaju duže što gledate tanji.
Sad mi reci, koliko od tih komada da li već imate u ormar? Ima li bilo koji drugi Essentials mislite da sam izostavio? Javite mi u komentarima!