10 Bezvremeni saveti za šminku | BA.DSK-Support.COM
Moda

10 Bezvremeni saveti za šminku

10 Bezvremeni saveti za šminku

Žene se odnose kozmetika da izgleda bolje i poboljšati svoju ljepotu, ne umanjuje to. Get the look pravo svaki put sa ovim naznakama.

Uprkos mijenja trendove, hirovi i moda neka osnovna pravila ljepote nikada ne izlaze iz mode. Potrudite se da ih prate i gledati svoje najbolje bez obzira na hirove i želi sezone.

Prelazeći liniju

Izrada vaše usne izgledaju kissable

Vaš nastavnik predškolskog je bio u pravu! Bojenje izvan linija je ne-ne! Da bi preslatko usne, jednostavno graničnom vaše usne olovka za usne, boje sa odgovarajućim ruž i nanesite popunjavajuće sjajilo. DAB jasnih ili svetlosti sjaj na sredini vaše donje usne će odražavati svjetlost i učiniti vaš usne pojaviti puniji.

load...

Awesome obrve

Žene sa bujnom, full obrve treba izbjeći sve dodao boja; sve što im je potrebno su pinceta za vlasi kose, a neki čelo gela. Da popunjava retke obrve, DIP je kosi kist u puder za obrve. Potez četke uz prirodnu liniju obrva, proširujući ga na rub oka.

Flawless temelj

Da se izbjegne izdajnički temelj masku pobrinite se da odaberete pravu nijansu. Vratove su često različite boje u lice i grudi, tako da je važno da se uklope temelj dolje u vrat ujednačena boja. Koristite šminke spužva za stvaranje bešavne ruba.

Wipeout bora

Guši kožu teškim zataškavanje će privući samo pažnju na problem pokušavaš sakriti. Mix u malo hidratantnu kremu sa svojim temelj, kako bi se spriječilo prodiranje u fine linije i naglašavajući bore.

load...

Lovely trepavice

Dugo, pramen bez trepavice su uvijek in! Prije nego što se odnose maskaru, obrišite štapić protiv otvaranja tube da se oslobodi višak maskare. Wiggle štap s jedne na drugu stranu, dok je primjenom maskara iz baze vaših trepavica do vrhova da izbegnu grudvice. Prije maskara osuši, češalj kroz trepavice sa starom četkicom za zube ili trepavica češalj.

Blend tvoje rumenilo

Koristite veći četkicu za distribuciju obraz boja ravnomjerno. Dodirnite četkicu lagano da riješi viška praha. Smile i primijeniti rumenila Ukratko, gore potezima na jabuke svog obraza, miješanje do linije kose i uha. Kada ste u nedoumici šta, boja po izboru, drži mali prst / breskva nijansa mekom shimmer.

Minimizira mrlje

Nagomilanu na temelj je definitivno ne-ne samo služi da istakne ono što pokušavate prikriti. Odlučite se za prirodan, čak i svjetlo temelj uz puno pokriće za pockmarks i akni. Gel i mineralnih temelji najbolje funkcionira kao što izgledaju najviše kao pravi kože.

Come-ovamo oči

Jak, tvrdokorni skroz oko očiju možete napraviti svoj poglede izgledati manji i bliže zajedno, ali postava ih samo pola izgleda blesavo. Odlučite se za mekši liniju kako bi vaše oči izgledaju veće, Line vaše gornje i donje kapke na unutrašnjem rubu irisa i produžiti liner do vanjskog kuta oka. Zatim lagano razmazuje linije prema unutarnjeg kuta oka.

Jednostavan sjene

Sjenilo trendovi promijeniti često i lako. A nude, prirodan izgled je uvijek prilično i privlačan. Jednostavno nanesite tupe ili neutralna nijansa na poklopce i završiti utakmicu u lakši, svjetliji nijansu u unutrašnjem-uglovima oči i na čelo kost da se istakne.

Neka bude zgodna i bez muke kad god niste sigurni tekućih trendova, a vi ćete uvijek biti u velikom stilu!