Razmotrite aluminijumski prozor i okvire vrata | BA.DSK-Support.COM
Dom

Razmotrite aluminijumski prozor i okvire vrata

Razmotrite aluminijumski prozor i okvire vrata

Novi aluminijumski okvira prozora i vrata

Vodeći prozor i proizvođača vrata, Swartland, je uzbuđen objaviti da je dodao novu paletu izvrsnih aluminijumskih prozora i vrata u svom asortimanu.

"Novi KENZO asortiman aluminijskih prozora i vrata je nastao kao odgovor na potražnju za lako dostupni alu prozori i vrata kroz Swartland postojeće maloprodajne kanale. Swartland je oduševljen da se grana u ovom novom pravcu, i kao kompanija sretni smo reći da je nova linija aluminija je napravljen na isti vrhunskog standarda kao naš drvena stolarija ", kaže Swartland Dylan Miller.

Ime je dobio po velikog japanskog modernističkog arhitekta, Kenz? Tange, Swartland novi KENZO asortiman aluminijskih prozora i vrata ne samo da nudi vlasnike kuća veći izbor, ali i Swartland čuveni proizvodnju izvrsnosti i trajne vrijednosti.

Prednosti aluminijskih prozora i okvira vrata

Prednosti uključuju:

  • U skladu sa Nacionalnim građevinski propisi: Svi Swartland je KENZO proizvodi su Francens 613 odobrenih i oni su FranceBS ISO 9001 u skladu, osiguravajući da su ispunjeni svi neophodni nacionalnim propisima zgrade.
  • Kvaliteta zajamčena: Svi Swartland je KENZO spektar aluminijskih prozora i vrata dolaze sa garancijom proizvođača tri godine za dodatan mir.
  • Visoki standardi proizvodnje: Raspon Svi Swartland je aluminijskih prozora i vrata su proizvedeni prema najvišim standardima proizvodnje u našoj državi-of-the-art proizvodni pogon, osiguravajući proizvodi nisu skloni deformacija, pucanje ili lomljenje. Također su vrijeme dobro, čak i kada su izloženi ponekad oštre francuski klime.
  • Izbor boja: Kenzo spektar aluminijskih prozora i vrata su dostupni off-polica u sljedećim prahom boje: srebrna, bronzana, ugalj i bijele.
  • Jednostavnost održavanja: Aluminij traži ograničenom održavanje - nikada nije potreban bilo slikanje, brušenje ili liječenja, ne trune ili warp, i to je kruta i dovoljno jaka da nose teret natprozornicima sa minimalnim armature.
  • Bolje operativnosti: Aluminij je izdržljiv i da će zadržati svoj oblik tokom vremena, i iz tog razloga alu prozori i vrata će nastaviti da otvori i gurnite glatko tokom mnogo godina.
  • Opcije Veličina: Kenzo spektar aluminijskih prozora i vrata su lako dostupni u raznim veličinama kako bi se osigurala optimalna instalacije svestranost, uključujući Windows jasno i opskurnim opcije staklima, Top Hung, Side Hung, Horizontalna jedriličarstvu, Side Light prozore, Fold a strane i klizna vrata.
  • Ostakljenje isporučuje: Svi KENZO prozore dolaze pred ostakljena sa standardnim 4mm staklom. Sigurnosno staklo može biti opremljen odabranim prozora gdje god je potrebno, i opskurnih staklo je još jedna dodatna. Po nacionalnim zahtjevima zgrade, sve Kenzo klizna, Fold sa strane vrata i bočnim su unaprijed ostakljena sa kaljeno sigurnosno staklo kada je to potrebno, a vrata se isporučuju sa sigurnim, može se zaključati ručke.
  • Jednostavan za instalaciju: Svi KENZO proizvodi su zaštićeni prilikom transporta i na licu mjesta u zgradi sa naša dva fazi pakiranja, osiguravajući instalaciju bez problema čime se štedi vrijeme, smanjuje troškove vlasnicima i poboljšava kvalitet izrade bez ikakvih dodatnih troškova.