Prepravak kako biste bili sigurni da ste u stilu | BA.DSK-Support.COM
Dom

Prepravak kako biste bili sigurni da ste u stilu

Prepravak kako biste bili sigurni da ste u stilu

Anton Odendaal od vodećih trgovac pokućstvom, Rochester, ima nekoliko savjeta za davanje blagovaonom moderan ažuriranje na vrijeme za svečane sezone.

Antique šik

'Ugradnjom staro za novo je popularan trend' uzimajući prebrodio, starinski ili klasične komade i uključuju ih s modernim namještajem može dovesti u vrlo moderan i zanimljiv izgled za područje blagovaona, objašnjava Odendaal.

On predlaže koristeći sitnice je naglasiti vašu trpezariju, kao što su barokna okvirima na zidovima ili ukrašeni vaza u sredini stola. Ovo je potez od glatke minimalističke Decor trend.

Bright i hrabar

Svijetle boje može dati blagovaonicom divan letnji osjećaj.

'Žuta je posebno u modi ove sezone. Mnogi ljudi ae zastrašen žuta, ali uključuje male dodire ove hrabre boje u svojim prostorom može dovesti u toplom i pozivajući područja sa svježim žalbe, kaže Odendaal.

On kaže da svijetle žutih su savršeni za moderne blagovaonice i predstavljaju dobar meč s namještajem svijetle boje.

'Za one koji vole suptilnost, vanilije, krema i šampanjac su savršeni tonove suptilan žutim prizvuk. Ove nijanse mogu ugraditi stvoriti a da © cor sastav ublaženu i izgledaju posebno dobar sa izložen ili sirove drveni namještaj.

Hrabre pristup

Muški dodiri postaju sve popularniji u kući 'misle tamne boje, drveta i kože.

Ne samo da je ovaj trend udoban i ugodan, ali i omogućava više obiteljski prostor kao ovi materijali su izdržljive, kao što čovjek u kući osjećati kao da je u obzir u interijera.

'Izborom minimalistički namještaj u tamnijim nijansama, kao što su crne ili čokoladno smeđa na primjer, možete stvoriti gladak, moderan i udoban prostor koji se može uživati ​​čitava porodica, kaže Odendaal.

Ukusno tekstura

Dodavanje različitih tekstura je efikasan način dodavanja interesa za objedovanje.

Tekstura se može ugraditi u prostor putem ombining različitih prirodnih tekstura kao što su drvo žitarica na stolovima, kožne presvlake na stolicama, dopunjen Shaggy tepih na primjer.

'Suptilnih tekstura može graciozno naglasiti ključne Decor funkcije u trpezariji. Za hrabriji, razmislite o korištenju teksture pozadine, što može dodati dramatičan atmosferu svakom prostoru. Za više glam i kitnjastim dodir, možete dodati male injekcije teksturom mebl štofa, kao što su promašaj krokodilske ili zebra koži da stvori taj jedinstveni, rock-n-roll tipa osjećaj prostora, kaže Odendaal.

Go grafički

'Bold, grafički moderan otisci su svuda ove sezone "iz pozadine u mebl štofa, kaže Odendaal.

On preporučuje grli ovaj trend sa akcentima komada tako da preplave prostora.

'Uključi manjih elemenata masnim otiscima i zadržati ostatak DA © cor običan i jednostavan, objašnjava Odendaal.

Odabir grafičke crna i bijela pozadina i ga spojili sa tamnim, dnevne sobe kvadratnog oblika ručavanje na primjer, mogu lako dodati nervozan moderan osjećaj prostora. Pri odabiru šarene tapete i uparivanje sa bele ili svetlo drvo namještaja možete dodati retro, obiteljski orijentiran atmosferi.

Međutim, grafika su ne samo za pozadinu. Odendaal kaže grafički štampana presvlake postaje veoma popularan i dostupan je u različitim bojama i dizajna.

'Drugi način dovođenja grafike u trpezariju Decor miks uključujući tepih koji se može pohvaliti dramatične grafički otisak ili dizajn' ove zaista može donijeti prostor zajedno, zaključuje Odendaal.