Mali dom za mamu | BA.DSK-Support.COM
Dom

Mali dom za mamu

Mali dom za mamu

Mini kući makeover ideje

Pošalji tvoja mama na dan spa i, dok je ona tamo, daj joj dar koji ona će biti u stanju da dugo cijeniti nakon Majčin dan - mini kuće makeover.

Evo nekoliko mini kući makeover ideje Dulux će vas inspirisati...

Put dobra vremena u fokusu

Inspirisan najnoviji trend u boji Futures od Dulux - smatra Luxury - stvoriti fokalne prikaz tačka za posebne porodične fotografije, odmor uspomene ili naslijedila nasleđe.

Moglo bi se prefarbati postojeći komad namještaja, poput polica ili maloj drvenoj korak za vodu, da se stvori izjavu komad. Ne zaboravite da slijedite upute za slikarstvo drveni namještaj na Dulux.co.za ili pitajte svog gvožđari za savjet.

Postavite izjava komad u prostoru gdje će biti žarište i dodajte uokviren porodične fotografije i druge sentimentalnih stavke koje su posebno poseban mami.

Stvoriti kupatilo utočište 

Svježi sloj boje i nekoliko novih stvari, a vi možete pretvoriti kupatilo tvoja mama u smirivanju raj!

Evo par saveta:

  • Paint kupatilo zidova sa svježim slojem Dulux Cameo Silk 2 za bezvremenski izgled. Ažuriranje pribor, kao što je dozator sapuna, u hladnim nijansama kamena i mramora dodati teksturu na bijelu pozadinu. Stavite biljke ili dva, kao elegantan bele orhideje na primjer, u sobi za dodavanje život. Dodaj meki bijeli ručnici i umirujuće mirisne svijeće.  

Quick-fix kuhinja ideje 

Mame imaju tendenciju provesti dosta vremena u kuhinji, pa evo nekoliko budget-friendly načina da se pretvori u prostor:

  • Sloj Dulux boje će odmah oživjeti stare kuhinjske elemente. Toplo neutralne su umirujući, svestran izbor, dok će se srebrnasto sive dodati moderan izgled. Alternativno, boje svijetle pop Dulux bojom unutar ormara. To je garantovano da stavi osmijeh na lice mame kad god stigne unutra. Također se može ukloniti nadzemne ormar vrata za stvaranje otvorenog, šareni shelving. Mijenjanje ladicu i ormar ručkama je jedan od najbržih načina da daju kuhinji podsticaj dizajner stilu na proračun. Razmislite o vanvremenski hardver, kao što su mesing ili brušeni nikal ručke - oni dodati dodir klase i upotpuniti bilo koji shemu boja. Dovršite kuhinja transformacije s malo zabave pribora. Na primjer, prilično nove kuhinjske krpe, i jarkih boja tostere i kazana su lako pronaći.