3 savjeta za izbor kupatila | BA.DSK-Support.COM
Dom

3 savjeta za izbor kupatila

3 savjeta za izbor kupatila

Prekrasna kupke

"Kupaonice su postali više nego samo mjesto za pranje. Osim uzimajući svojoj porodici čist, kupke su umirujuće nagrada, meditativno olakšanje i pružaju istinski osobnog iskustva ", kaže Debra Retief marketing menadžer u Tile Francuska.

Uz mnoštvo stilova, odabir pravog kadu tako da odgovaraju potrebama vaše porodice može biti teško. Uzmite u obzir sljedeće faktore prije donošenja odluke.

1. Koliko soba je na raspolaganju?

Odrediti tačan dimenzije prostora gdje će biti postavljena u kadu.

2. Koje je boje i vrste materijala će izgledati najbolje?

Što se tiče boje, mislim na onu koja će najbolje odgovarati vašem stilu. Materijali koji se koriste da bi kade se razlikuju i opcije mogu varirati od akrila koji je lagan i da će učiniti vaš kupanje manje teške da kristalita što je vrlo čip i otporan na mrlje i može izdržati oštre rukovanje.

load...

3. Da li je kupanje udobno?

Najbolji trik je da legne u kadu prije nego ga kupe, kako bi bili sigurni da osjeća ugodno.

Vrste kadom:

Samostojeći kade - Samostojeći kupke pružaju fleksibilnost kada je u pitanju plasman i ne zahtijeva nikakve posebne slavina bušenja. Ako želite da vaše kupatilo izgleda veći, samostalni kupka je idealan izbor, jer može napraviti prostor izgleda prostranije.

"Samostojeći kupke dodati dodir luksuza u bilo kupatilo i su savršeni odmor, gdje možete maziti, sanjarenje i napuniti baterije", kaže Retief.

Iako samostojeći kupke ne nude bazu na koju će staviti dodataka kao što su kristali za kupanje, kupku i proizvoda za kosu, alternativa je da se postavi klupu ili taštine ormar u neposrednoj blizini kade.

load...

Corner kade - Corner kupke su pristupačne opciju i su savršen izbor za uštedu prostora.

"Bez obzira da li imate mali ili veliki kupatilo, ugao kupatila su odlični za maksimiziranje prostora i dobivanje najviše iz vašeg kupatila", kaže Retief.

Plasman od kutnom kadom otvara sekciji centar kupaonice, omogućavajući saobraćaj da se slobodno kreću u ostatku prostora.

A kutnom kadom također može stati krov tuš nad kadu. Ovo pruža dodatnu dodatnih koja je funkcionalna i pomoći će se na one zauzet jutra kada nemate vremena za kupanje.

Da biste dodali poseban pečat vaše odabrane kupanje, uzmite u obzir dodajući stepenice koje vode do kadu. Može se uvesti element boje sa linije mozaika ili dodirnite ručice sa pops boje.